Ervaringen borstvergroting

Ervaring borstvergroting

De borstvergroting ervaring die ik heb is heel positief. Mijn borsten heb ik al 20 jaar geleden laten vergroten. Ik ben nog steeds iedere dag blij met mijn borstvergroting.

Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn operatie borstvergroting.

Voor de operatie borstvergroting heb ik toen gekozen voor een borstvergroting Haarlem, in het ziekenhuis werd de ingreep borstvergroting gedaan.

Tegenwoordig is een operatie borstvergroting een kwestie van een halve dag als je kiest voor een borstvergroting in een kliniek.

20 jaar geleden moest ik na de ingreep borstvergroting 2 nachten in het ziekenhuis blijven.

Ik was zo blij na de operatie borstvergroting, zelfs in het truttige ziekenhuis nachthemd zag ik er prachtig uit na de borstvergroting operatie.

Mijn borstvergroting maakt mij ieder dag nog blij. Als een vrouw het over een borstvergroting ingreep heeft zeg ik altijd: ‘doen’!

Ervaring borstvergroting

Mijn ervaring borstvergroting is; eind goed al goed. Ik had na de operatie borstvergroting prachtige borsten. Na een aantal maanden zag ik opeens onderaan de rechterborst een vreemd randje.

Ik ging naar bed en dacht, “als ik morgen wakker ben is de borstvergroting weer net als de eerste maanden na de borstvergroting operatie”. “Dan is de gekke rand weg.”

Helaas was de rand niet weg, ook niet na een aantal weken. De chirurg die mijn borsten vergroot had stelde mij gerust.

Er was een beetje kapselvorming ontstaan. Een operatie, korter dan de operatie borstvergroting en de borst ziet er ook prachtig uit beloofde de chirurg.

Het enige nadeel was dat ik pas een jaar na de ingreep borstvergroting geopereerd mocht worden.

Dat was dus nog vijf maanden leven met een rand. Gelukkig zijn mijn borsten na het herstel borstvergroting operatie weer gelijk en prachtig. De rand is weg en ik ben heel blij met mijn borsten.

Ervaring borstvergroting

Mijn borstvergroting had ik veel eerder moeten doen. Jaren eerder! Ik liet mij een operatie borstvergroting steeds uit mijn hoofd praten door familie en vrienden.

Het is gevaarlijk, de implantaten kunnen lekken werd steeds gezegd. Een borstvergroting is slecht voor je lichaam en ga zo maar door. Ik heb alles opgezocht wat er maar te lezen was over borstvergrotingen. Helaas durfde ik de stap niet te maken om een afspraak te maken bij een kliniek voor borstvergroting.

Tien jaar heb ik erover gedaan om een afspraak te maken voor een consult borstvergroting.

Toen ik eindelijk een intake gesprek borstvergroting bij de plastisch chirurg gemaakt had ging het heel snel. Binnen 3 weken had ik de prachtige borsten. De operatie borstvergroting had ik jaren eerder moeten laten doen.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>